Kyle II
Actor's picture
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon EF 85mm 1:1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tomm H.
Syns det er veldig bra headshots du tar. En tanke mye lys bakfra men nesten ikke nevneverdig.

Er det fortsatt sånn at de leverer de i sv/hv selv? Da bør du kanskje også poste i sv/hv for å få endelig feedback. Du kjenner sikkert til teknikken http://www.digidaan.nl/channelmixer/index.html for mest mulig fleksibel konvertering til bw i ps.
Øistein T.
takk for kommentar, Tomm - ja de bruker ofte B&W foto, spesielt agenter som Spotlight og lignende, dette gjelder dog ofte forsidebildet.. når man sender foto ifm auditions er det også vanlig å benytte B&W, egentlig litt kjedelig.. er kjent med mulighetene for konvertering i PS ja, bl.a. chmix, litt av en vitenskap som regel å få bra resultat, krever ofte en del prøving og feilig (sånn sett er det enklere å skyte BW film i utgangspunktet!) - men takk for tips, man kan aldri få nok av det!

la meg nevne at lyset bakfra her skyldes at jeg har vært LITT slurvete i bildebehandlingen i PS.. lyset var ganske soft ute i dag (overskyet)

Øistein
Nils Sigve H.
Bra bilde. Passet like godt i sort/hvitt som i farger. I farger likte jeg at genserens farge passer så godt med personens hudfargenyanser. Et helt riktig snitt. Et levende uttrykk. Flott portrett.
Tomm H.
Ved grundigere ettersyn så kan det se ut som du har blurret bakgrunnen i PS. Stemmer det? Det går en slags stripe langs kinnet på høyre side når jeg ser på bildet. Kan muligens forbedre teknikken litt der.
Øistein T.
Hater slik PS blurring..blender 2.8 her - det du kommenterer skyldes nok noe annet. La meg bare nevne at jeg har en 15'' 1600x1200 skjerm og det er ikke alltid så lett å se artifakter etc som lettere kommer til syne på en større skjerm med lavere oppløsning.
Frode P.
Veldig skarpt og detaljrikt portrett. Flott lys.

-Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu