Menneskers tidsfordriv..
Folk sier at man kaster skygge, jeg blir aldri kvitt min..
Pen himmel.
Bildet inngår i albumet Ved Tyrifjorden - Bilder tatt på og ved Tyrifjorden..
Utstyr
  • 20D
  • 10-22mm
  • Brennvidde10mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetVass, vass, vass, sikt og skyt..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Harald H.

Den saken i midten (?!) ser så spennende ut, at jeg lurer på om det ikke ville vært en fordel å gjøre den til hovedmotivet i bildet: Jeg tror jeg ville gått mye nærmere, og latt den dominere. Nå ble det litt himmel, litt figur og mye grønt.
Enkelt er det ikke, men det påstås at alle gode bilder bør ha ett hovedinteressepunkt.
H :-)
Morten R.

Jeg liker de stor åpne flatene. Sammen med tittelen og undertittel får det meg til å tenke.

Liker det slikt. Eller kanskje du kunne hat bare lit himmel med og mer strand.

- Morten
Johan K.

Tror jeg ville gått litt nærmere, gjort ''saken'' litt mer dominerende i bildet. Det blir veldig mye himmel og ting rundt nå. Himmel og strand må være med.. men, bare litt mindre av det synes jeg :)
Og valgt et lavere standpunkt og unngått midtstillt horisont.

Johan
Lars-Anders M.

Stiligt Nichlas. Stå på.
Nils G.

Jeg ville nok også gått noe nærmere. Ellers liker jeg godt valget av vidvinkel her, det gir en drivende effekt innover i bildet.

Nils
Avsluttet .

Hei!
Takk for at du kommenterte mitt svanebildet i dag.He,he,som du sier,det ser ut som den ler.Glupsk.
Bildet ditt her viser hva en kraftig vidvinkel i naturbilder gjør.den skaper et et bilde hvor du føler at du følger himmelen nedover inn mot motivet og bakken oppover mot motivet.Det er en fin effekt.Synes på grunn av dette at bildet har riktig størrelse og plassering på hovedmotiv for et slik kraftig vidvinkelsbilde.kan kanskje kutte himmel,noe,men ikke mye.synes vidvinkeleffekten er fin. Bildet gjør seg slik, som noen sier fjerne mye himmel og grønt? og croppere,zoome inn hovedmotiv gir et typisk steinrøysemotiv som det finnes mange av og som ødelegger dette spsielle kraftige vidvinkelbildet.Fint å se hvordan kraftig vidvinkel i naturbilkder gir fine effekter.Himmel planer inn mot sentrum nedover og bakken planner innover mot sentrum oppover.
Beskjær vekk ''noe'' forstyrrende bygning midt til venstre ytterkant.
Mvh
Trond Johansen
Fred S.

Regner med at du med menneskelig tidsfordriv tenker på dette med å bygge varder... ? I alle fall, det ser ut som vi alle har et slags ''kilroy was here-behov'', vi må stte spor etter oss, uansett hvor beskjedent det måtte være. Er innom Polarsirkelsenteret på Saltfjellet omtrent årlig, og hele området er oversvømmet av slike små varder: ''Jeg var på polarsirkelen, og her ser du beviset på det...''
Bortsett fra tankevirksomheten bildet setter i gang, er det vel forholdsvis ordinært, men tankevirksomhet som resultat er ikke dårlig i seg selv.
Den øverste skyen er pen, men jeg ville likevel ha kuttet under den...

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu