Panorama
Jeg trenger litt synspunkter her ! Jeg syntes det er litt mørkt i modelen ansikt , men samtidig så er det et bilde som ikke skal ha all fokus på model , men ja kom med synspunkter !
Utstyr
  • Olympus E-300
  • 14-45
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger885
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kay S.

litt mer lys i modellen sitt ansikt kunne gjort seg tror jeg. Om hennes fokus hadde vært rettet mer mot kamera så kunne du kanskje fått til en gylden trekant av lys under øyet til venstre.... og et fint lys i ansiktet på høyre side(hennes vesntre). Selv om du ikke vil at hun skal være i fokus... så står hun der... og jeg blir nysgjerrig på hvem hun er... spesielt når resten av landskapet virker tomt. bedre: ... hadde modellen sett mot den tomme flaten ... da hadde ansiktet kommet fram i lyset.. og flaten hadde virket mer interessant på meg.

Mvh Kay
Lasse E.

Viktig å ta mengder med bilder i slike situasjoner, du er på sporet av det helt store bildet, men har ikke nådd helt frem. Modellen med sin hvite kjole er jo bare nydelig, men jeg er enig i at det mørke i ansiktet trekker ned. Jeg synes at du enten måtte ha fått med bena på modellen, eller gått nærmere kuttet lenger opp.
Mvh Lasse
Ivar S.

Enig med Ekeberg i at du er på sporet av det heilt store. Eg ville retta opp horisonten og hatt eit litt breiare foto (aspekt ratio). Derimot meiner eg lyset på modellen er vellykka - skyggar har ein viss romantiserande effekt og lyset på kjole og hud er så delikat at det nesten forstyrrar hjarterytmen. Trur også Olympusen din får briljere med gode fargetonar her. Meir av dette.
Odd E. k.

Ser at lyset kommer inn noe bakfra. For å kunne belyse meir av modellen, så har jeg snudd modellen 180 grader, slik at en større del av modellen har blitt mer belyst av solen. Har da fått mer lys å jobbe med, med henblikk på ansiktet og resten av kroppen. Modellen er også noe langt borte, en nærmere fokus har fått frem bedre ansiktsuttrykket, er nå noe mørkt og usynlig slik det fremstår. De lange håret som går som to striper over ansiktet er heller ikke bra, mens håret som blåser over hennes høyre skulder er veldig bra og indikere havbrisen. Hun står i en fin positur, med rak rygg og hevet blikk samt at kjolen med hatten gjør bildet noe 60- talls preget. Et fint utsnitt som viser at hun er på stranden samt at stråene i sanden indikerer vind fra havet.
Lars-Anders M.

Jeg liker modellen bedre en landskapet.
rune a.

god dybde en fin stemning i bilde
det at modellens ansikt er mørkt skaper den
mystikken dette bildet gir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu