Opp i bynatten
Utgangen opp fra Paddington Station. Det gule lyset er en kuppel som blinker som vårt gule trafikklys her i Norge.

Tatt på vei opp, og på frihånd (selvfølgelig...).

Jeg vet at bildet er særdeles uskarpt, men syns likevel det skildrer miljø og stemning og menneskers bevegelse en sen kveld i byen.
Utstyr
  • Nikon F601
  • Tamron 28 - 200 mm
  • Blender-
  • Lukker1/8s
  • FilmtypeKodak 400 ASA
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger139
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tom A. T.

Det blir jo til stadighet lagt ut uskarpe bilder her. Jeg syntes bildet er fint komponert mens trappen tar en fint inn i bildet. Syntes uskarpheten gjør seg her.
mvh Tom T
Audun R.

Liker fargene og tittelen.

Sjarmerende uskarpt.

MVH Audun
Torunn B.

TAT og AR: Takk til dere begge. Veldig hyggelig. Var litt spent på det, men folk mener jo så forskjellig.

Torunn :-)
Birna R.

Uskarphet er ulogisk siden all diskusjon om kameraer går på hvor skarpe bilder de kan ta. Nå er fotografering og fotografene med ikke alltid like éndimensjonale som en slik teknisk debatt kunne tyde på, og dermed er det rom for uskarpe bilder også. Ikke slik at bildet MÅ bli bra (og ''kynstnerisk'') fordxi det er uskarpt, men fordi motivet og bildefortellingen/innholdet stundom blir enklere eller bedre slik.

I dette bidlet er gjenkjennelsen av motivet såpass grei at litt uskarphet er bare bra, det forsterker faktisk nattstemningen.
Torunn B.

Takk skal du ha, Bjørn. Jeg er helt enig i at uskarphet ikke har noen verdi i seg selv, men i visse tilfeller kan det gi en ekstra dimensjon. Men jeg er såpass ''ulært'' at jeg må prøve meg litt frem.

Torunn :-)
Avsluttet .

Hei Torunn

Det er ikke ofte jeg er noe glad i, eller har sansen for uskarpe bilder, men her er det som alle sier: bare fint! Liker spesielt godt den fine kveldsblå himmelen du har fått frem i enden på bildet.

Mvh
Terje
Torunn B.

Hei, Terje. Hyggelig kommentar.
Liker sånn blåfarge selv også.

Torunn :-)
Carl Martin N.

Flott uskarpt!
Carsten A.

Bra bilde, som sannsynligvis hadde formidlet dårligere med høy teknisk skarphet. Skjønt slike situasjoner kan selvsagt løses på mange måter - men denne var bra! Hadde for min del gjerne vært uten den dominerende gule flekken (som lett kan klones vekk).
MVH CA
Torunn B.

Tusen takk, CMN og CA. til CA vil jeg nevne at jeg kan være enig i at den gule trafikk-kuppelen blir litt fargesterk i forhold til det andre. Jeg syntes bare den var en karakteristisk del av miljøet. Jeg kunne dempet den litt i PS og likevel fått den med i miljøet. Jeg syns bildet ville blitt litt tamt om den ble helt borte. Men smak og behag....

Torunn :-)
Carsten A.

Vel, kanskje ikke helt borte, men nå er den i alle fall noe for dominerende etter min smak.
MVH CA
John G.

Hallo Torunn!
Kjempefint!
Hiver meg på de positive(og det er de jo stort sett alle...) kommentarene, og vil gjerne legge til: Den personen på toppen av trappen..., han hadde vel ingen skumle hensikter;-) I alle fall, han gjør seg godt i bildet. Hadde blitt litt fattigere uten han...
Men igjen; et bilde jeg likte VELDIG godt!!!
John
Torunn B.

Hei igjen, John!
Hyggelig med alle kommentarene dine.
Figuren på toppen av trappen var på vei ut, og jeg aner ikke om han foretok seg noe skummelt etter at han var utenfor synsvidde :). Enig i at han lager balanse i bildet.

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu