Hvitveis
Utstyr
  • Canon 30D
  • Tamron 90mm f/2.8 macro
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Dette var lekkert. Her har du truffet optimalt med skarphetsplanet som ligger langs kronbladkanten,men samtidig gjør de fremste støvbærerne skarpe. Flott bilde.
Tine H.

Virkelig pent og nydelige farger. Flott kombinasjon av skarpe og duse kontraster. Mvh Tine
Cristina B.

Meget bra!
Det er en fornøyelse å se skarphetsplanet som her, og ikke er det lett heller med f/2,8.
Nydelige farger, og ikke minst lyset på støvbærere og blader. Meget livaktig.
De duse bladene i hjørnet og den sirkelen bak hvitveisen livnet opp det mørke.
mvh Cristina
Odd Tore S.

Fulltreff med fokus, fine farger.
Etter min smak ligger blomsten litt for høyt i bildeflaten, men det går på smak. Lå den lavere ville kanskje den lyse flaten nede (antydning til naboblomst??) komme i ubalanse.
Odd Tore
Tone A.

Flott bruk av fokusplanet med blendar 2,8 ! Her er kanten på kronblada skarpe og det gir ei elegant diagonal linje. Flott med det dei lyse rosa-lilla partia på kronblada. Skarpe støvbærarar i forgrunnen og dei strekk seg mot lyset og fortset linja på den bua stilken. Fin effekt med dei duse kronblada som gjer bildet eit mjukt uttrykk. Flott bakgrunn med duse bua parti. Det rosa partiet i bakgrunnen gir varme til bildet. Fint lys på stilk og blom og kvitveisen er vakker mot fargespelet i den duse bakgrunnen. Lekkert kvitveisbilde, Torbjørn!
:) Tone
Kurt S.

Kan være litt enig med Odd Tore om at blomsten ligger litt høyt i bildeflaten.
Dette har likevel ikke stor betydning.
Bildet ble rett og slett:LEKKERT, og her er det bare å nyte.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

Elegant og lekkert hvitveisbilde!
Johan K.

Er også litt enig med OTS at blomsten kanskje er litt høyt plassert.
Utover det er dette et meget flott hvitveisbilde. Fulltreff med fokusen, som kan være litt vrient når en kommer så nære som her. Liker fargene godt. Bakgrunnen er kanskje litt mørk og tung, men den fremhever i alle fall blomsten.

Johan
Tone B.

Hei Torbjørn,

Enig med de andre ang plasseringen av blomsten. Bortsett fra det er dette bare lekkert. Kan ikke finne et mer passende sted enn her å si perfekt plassering av fokus! Ikke noe er overlatt til tilfeldigheten her og det er bare lekkert å se. Vet hvor vanskelig det kan være med valgte blender, så jeg tar hatten av! Flott lys og bruk av dybdeskarphet. Bakgrunnen synes jeg er meget passende. Likte dette svært godt Torbjørn!

mvh Tone
Espen A. I.

Makro på høyt nivå, veldig pent å se på samt at kompen er ren og fin. Savner litt skarphet på stilken av en eller annen grunn, men det var noe som slo meg med en gang. Ellers virker dette stabilt og mer enn godkjent fra meg denne gangen.

mvh Espen
Jan Frode A.

Flott fokus og farger; fint at du har fanget et eksemplar av varianten lilla valører. Disse syntes iallefall jeg lyser fint opp blandt de hvite. Interessepunktet ligger på støvbærerne, som har flotte farger sammen med god fokus. Jeg ville kanskje dempe litt på de små hvite partiene her (bruker selv kloneverktøy for å 'fargelegge' hvis det hvite blir for intenst). Klassisk komposisjon (etterhvert), der innslaget av det lyse nedi høyrehjørnet gir liv til bakgrunnen.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu