Flamingoer i Camargue
På en tur i Provence fikk jeg se de flotte flamingoene i vårmarksområdene nede i Camargue. De var umulig å komme helt inn på, og her har jeg gjemt meg bak vegetasjonen i vannkanten.
Utstyr
  • Nikon F601
  • Tamron 28 - 200 mm
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Sara Julie D.

Pent bilde, Torunn, men vegetasjonen plager meg litt. Tror faktisk jeg ville fjernet den store biten i venstre oppehjørne. Den ble litt for ''massiv'' liksom... herlig ro over bildet.

:) Sara
Jan B.

Fint bilde. Jeg syns vegetasjonen er fin som innramming av motivet. Kanskje litt uheldig med det store svarte feltet til venstre.
Jan B
Jonas L.

Bra.
Det mørke feltet øverst til venstre er som nevnt kanskje litt for dominerende, men ellers liker jeg innrammingen med vegetasjonen.
mvh JL
lars b.

enig med jonas. bra. flamingoer er rare dyr, men kule, det er de...
L
stian w.

Flott Torunn.
Innrammingen er fin syntes jeg..
Torunn B.

Hei, dere!
Tusen takk! Jeg var selv i tvil om den store flekken oppe til venstre. Men alle forsøk på beskjæring falt dårlig ut. Da ble det en ubalanse i bildet som jeg ikke likte. Og å fjerne den ved å klone himmelen ville jeg ikke. Det hadde ikke blitt særlig pent heller. Så fikk det helle være autentisk, der jeg lå og gjemte meg bak buskene :)
Jan J.

Hei Torun.
Ja,innrammingen forstyrrer litt, men samtidig
blir det mer autentisk. All denne redigeringen er ikke bare av det gode.
Jan
Torunn B.

Hei, Jan!
Takk for kommentar!
Så sant som det er sagt vedr. redigeringen. Det er gode hjelpemidler, men det bør nok vises litt edruelighet dross alt. Det er i alle fall mitt syn.

Torunn :-)
Eskil O.

Det at forgrunnen vises på denne måten er med på å gi bildet dybde,syns godt at det kan være slik.Skulle du ta det mørke i forkant bort ble jo halve bildet borte.

Eskil.
Torunn B.

Hei, Eskil!
Takk for forståelsen :) Enig med deg. Jeg ser at det er litt massivt med den sorte ''klumpen'' oppe til venstre, men sånn var det bare der jeg sto... Kunne kanskje flyttet meg, men det gjorde jeg altså ikke. Får være litt mer forutseende en annen gang.

Torunn :-)
Frank W. G.

Fint, Torunn!!
Liker innramminga di veldig godt. Dybdevirkningen er også noe jeg legger spesielt godt merke til. Bra!
Stå på, Torunn!

Frank
Torunn B.

Tusen takk, Frank!
Ja, jeg skal stå på. Det må du og :)

Torunn :-)
Avsluttet .

Jo da. Jeg elsker jo selv å ramme inn bildene mine med diverse trær og slikt, så dette likte jeg. Men jeg er også nysgjerrig på tordenskyen oppe til venstre. Kanskje det er sigarrøyk?
Provence? Er det ikke der man sykler?

Olav
Torunn B.

Hei, Olav!
Takk skal du ha for hyggelig komentar. Jeg hadde nok ingen sigarer med meg til Provence :) Sigarrøyking var stort sett et engangsforetakende julen 1997 da en kamerat hadde vært på Cuba. Tordenskyen på bildet er nok en eller annen levende vekst i vannkanten. Beklager om jeg skuffer deg...

Man kan selvfølgelig utmerket godt sykle i Provence. Jeg valgte en av Star Tours reiser med TEMA der reisen het ''Streiftog i Provence''. Vi gikk mange kilometer lange turer i fjell og i daler og på platåer hver dag i vekslende terreng. Og jeg visste ikke på forhånd at det kunne være så til de grader kupert og bratt natur i Provence. Våtmarksområdet Camargue var et unntak i så måte. Et minne for livet, og kan anbefales på det varmeste.

Torunn :-)
Roy S.

Stilig, ''innramminga'' passa bra.
Torunn B.

Takker så mye, Royce!

Torunn :-)
John G.

Hallo!
Synes den naturlige kamuflasjen du har brukt er helt riktig! Bildet hadde nok blitt temmelig kjedelig og ordinært uten...
Mvh,
John
Torunn B.

Hei igjen!
Takk for det. Jeg syns også det var greit å vise at jeg gjemte meg i buskene. Ellers hadde det bare vært to bittesmå flamingoer ute i et ordinært vann.

Torun :-)
Ole Jakob Bøe S.

Helt enig med deg Torunn. Syntes egentlig vegitasjonen gjør at bildet blir spennende og levende. Man får følelsen av å være med fotografen som sitter musestille bak bladen og venter på øyeblikket ;)Likte komposisjonene din jeg!
Torunn B.

Hei, Ole Jacob!
Så hyggelig da. Kan jeg ta noen ''med'' på tur til Provence med bildet mitt, så er det helt formidabelt. Velkommen på reisen :)

Torunn :-)
Torbjørn V.

hehehe...lurer på hva forbipasserende tenkte når de så en fremmed utenlandsk kvinne rote rundt i gresset...bra innramming av bildet foresten, men du er nok en smule for langt unna flamingoene...
Torunn B.

Hei, Torbjørn!
Takk skal du ha.
Jeg tror ikke de tenkte så mye på det. Det var en tursti i området, og vi var flere der. Men rent generelt syns jeg folk bare kan tenke det de vil, hva jeg enn gjør, så lenge jeg ikke gjør noe ulovlig... :)

Enig i at jeg er litt for langt unna, men jeg brukte max zoom på 200 mm, og jeg hadde ikke lyst til å bli våt på beina. Og da hadde også rammen gått fløyten.

Torunn :-)
Toini B.

Synes innrammingen var fin, jeg, men er enig med Torbjørn at du nok er litt langt unna.
Men for all del, et pent bilde:-)
Torunn B.

Takk skal du ha, Toini!
Det var veldig fint der. Vanskelig å fange hele inntrykket på et bilde noen ganger.

Torunn :-)
Lars B.

Det er et bra bilde men enig med de andre at du skulle ikke hatt vegetasjonen i veien. Kanskje du skulle brukt zoom.
Torunn B.

Hei, Lars!
Takk for kommentar. Jeg brukte den zoomen jeg hadde: 200 mm. Så de var egentlig veldig langt unna. Jeg får ta på meg vadestøvler neste gang, eller ha med 500 mm objektiv og stativ på reisen ;)

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu