Hawker Hunter
To Hawker Hunter på oppvisning. Hawker Hunter var et britisk turbojetdrevet jagerfly fra 1950 og -60-årene. Den var i bruk i RAF og 18 andre lands flyvåpen, og gjorde aktiv tjeneste i en del lokale kriger i perioden. I alt 1 972 fly ble produsert av Hawker Siddeley eller lisensprodusert andre steder.Kilde Wikipedia.
SYnes de er ganske flott fanget
Bildet inngår i albumet Sport/Action -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-29 15:20:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279516} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Odd E. k.

Hei Rune!

En flott flyformasjon dette, da du har eksponert perfekt her. Upåklagelig skarpt, der en lett kan se flyenes tall og bokstaver og ikke minst fargene. Fasinerende er det å også kunne se pilotene i cockpiten. Likte godt disse versjonene Rune, da du er en mester i å ta flyfoto. Er du selv flyger?


Ha en fin fotodag!

mvh

Odd E.
Thomas S.

Jeg likte v1 best.. nydlig fryst!... ikke lett å fange 2 så raske fly i et ''frame'' .. samtidig så tydlig... bra jobbet rune!



- thomas sandmoen
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer Odd og Thomas! Flott at dere likte bildet. Nei, jeg er ikke flyger, Odd. Disse var egentlig ikke så vanskelige å fotografere, Thomas.

Mvh
Rune S
Hans-Jørgen H.

Hallo Rune!

Action og speed på høyt plan.....
Utmerket fanget dette!
Stilig!
Forstår du har en smule ''flydilla'' Rune....
Ha en trivelig kveld der på andre siden av fjorden!
Hans-Jørgen
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar fra de vakre dalstråka innafor, Hans-Jørgen:-) Jo jeg kan vel betegnes å ha litt flydilla. Synes det er fascinerende med et flyshow. Ha en trivelig kveld!

Mvh
Rune S

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu