kanadagås
Utstyr
  • canon 40d
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen B.
Ok bilde men ikke noe mer. Får være litt streng siden det er lagt under bildekritikken. Mangler litt på skarpheten og så er det litt vel utbrent på den den ene gåsa. Jeg ser at du har forsøkt å få med speilinga av bakgrunnen i vannet men jeg synes ikke det fungerer så bra. Jeg lurer veldig på hva som er overfor gjessene for å si det sånn. Ville heller ikke inkludert vegetasjonen i venstre forkant. Fint lys! + for spisebilde :)

mvh Espen
anders s.
takk for konstruktiv kommentar espen. angående utbrentheten så er jeg helt enig med deg, er bare det at jeg ennå ikke vet åssen jeg skal få fjerna utbrentheten. brukte cs3 for første gang i går og kjøpte fotoutstryret på lørdag, så jeg har mye å lære:-)angående vegetasjonen som du nevner så er jeg ikke helt sikker på hva som er best,men jeg liker å få med miljøet rundt fuglen,men det er mulig det gjør bildet litt mer ''rotete'' . angående bakgrunnen så inneholder den sivet som du ser i speilinga og det mørke er skygger fra elvemunningen. mvh anders
Håkon S.
Hei
Jeg liker miljøet her godt. Og ikke minst gjessa.
Flott lys som kommer inn på gjessa også. Bra skarphet. Normale fine farger.
Er litt enig ang utbrent. Ville kanskje kuttet endel under og heller føyet på litt mere over. Men liker også den flotte lyset som speiler seg i vannet i bunn av bilde. Fint bilde!
anders s.
takk for kommentar håkon.hyggelig å høre at du likte stemningen i bildet.mvh anders
Kjell Sigurd S.
Greit av gjess i høststemning dette. Lyset virker noe hardt og du får alt for store kontraster å hanskes med. Det resulterer i manglende detaljer i bidet som dessverre drar litt ned. Mer diffust lys er bedre. Utsnittet er ok og jeg liker at du plasserer fuglene utenfor sentrum. Alikevel blir det litt for mange horisontale lag å forholde seg til. Enklere omgivelser med færre elementer ville være å foretrekke. Eller regner jeg med at du gjør alle optakene dine i raw-format. Det gir deg større handlingsrom i etterbehandlingen og det vil f.eks. kanskje være mulig å hente frem detaljer i utbrente områder.

Kjell S
anders s.
takk for kommentar kjell sigurd, er helt enig angående lyset, en time senere så hadde det blitt mye bedre lys.ellers så tar jeg alle bildene mine i raw-format. men desverre så har jeg ikke peil på bildebehandlig ennå.angående utsnittet så har jeg croppa det en god del,da avstanden var ganske så stor. jeg innser nå at jeg også må få tak i en telekonverter.ha en fin fotohelg mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu