Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Monika Frisvold V.
Dette synes je var delikat og lekker macro
Liker dybdeskarpheten ..den er der akkurat nok... Å en herlig delikat rødfarge...
mvh monika
Roar K.
Jeg tok bildet inn i photoshop og roterte det 180 grader. Da ble den vel så fin.
2 likestilte versjoner kanskje. Jeg prøvde ikke, men som høydeformat med spissen opp tror jeg også den vil gjøre seg.
Avslutningslista di forsvant på fullskjerm. Lag den selv ved å legge til noen piksler i canvas size så for svinner den ikke. Her kan man jo legge på en selv som betrakter på fullskjerm, men ikke alle fotosider har den funksjonen. Der forsvinner ramme pålagt i vedkommende fotoside på fullskjerm. Har du laget den som en del av bildet i ps så sitter den der.

Tilbake til bildet så synes jeg du har fått noen fine former og sjatteringer fra rødt og over i orange her.

Roar
Tove H.
Flotte fargesjatteringer! De små gule''ruskene'' til venstre er et positivt innslag.
Hilsen Tove
Turid L.
Delikat of fint bilde
med dens duse fine farge.

mvh Turid
Steinulf L.
Jeg synes en versjon hvor du flipper bildet vertikalt fungerer best. Da kommer linjene i '' riktig'' retning og gir bildet bedre baløanse. Fine rødtoner. Korningen tilfører tekstur.
Ann T.
Hei Ann, dette er veldig vakkert. Fargene er herlig og myk og formen og linjene som er diffus men der er kjempe effektive. Bra!
Mvh. Ann
Inger-Lise S.
Delikat macro med vakre fargenyanser. Liker valg av fokuspunkt.
Lekkert!

Inger-Lise
Ann F.
Takk for kommentarer og innspill.

Det er mye mulig at bildet kan ta seg vel så godt ut i andre dreininger horisontalt og vertikalt. Men det er nå engang slik jeg er blitt vant til å se det gjennom et par år, hos et par som bestilte det slik i 90 x 120 på lerrett, så jeg vurderte ikke andre muligheter her. Gammel dame er vond å vende.
;-)

Ang. rammen: Roar K., vanligvis legger jeg inn en 1 px hvit ramme der jeg synes det er nødvendig for å avgrense bildet mot bakgrunnen. Her ble det ikke gjort, avgrensningen er ganske klar, og da kan man velge ved fullskjerm om det ønskes med eller uten avgrensning. Jeg er fullt klar over dine kommentarer omkring automatiske rammer, full screen etc.

Mvh Ann
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Ann. Et så rødt bilde med så liten skarphet blir fort pirrende og intens. -Noe som bare er spennende. Jeg liker tonene, spesielt de som kommer inn i nedre del. Jeg lurer litt på om jeg synes tuppen forstyrrer litt, og ser for meg at en panorama med kutt under den, ville ha blitt fint. Det grønne i toppen kan kanskje diskuteres også.. Uansett er bildet spennende, selv om man har sett det før og det ikke kommer til å feste seg.

vh ingebjørg
Eli B.
Hei Ann, dette er et flott bilde, linjene og skarpheten akkurat der den er. Skjønner godt at dette gjør seg på veggen.

mvh Eli
Ketil K.
Lekkert og veldig bra komponert. Det er ikke lett å få disse kronbladbildene så flott til som du klarer Ann! Her er linjer, lys og skygger nydelig fordelt og med skarphetspunkt som gir akkurat passe dose fokus.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu