Michelle i Frogneparken
Opprinnelig ment som en hyggelig piknik med ei venninne og tre venninner av henne - men endte opp som en spontan shoot i og med at jeg hadde med kamera, blits og reflektor i forbindelse med andre ærend i Oslo den siste uka.
Se www.olahaldor.net/fotograf/michelle/ for før/etter.

Bildet var første prøvebilde, og ble undereksponert pga. feil blender/lukker innstilling. Påfølgende bilder ble fjasete pga. ukonsentrert modell pga. venninnegjengen like ved. Med riktig etterarbeid ble jeg veldig fornøyd, spesielt med tanke på omstendighetene rundt bildet. Kunne tenkt meg at modellen stod mer oppreist og rett i ryggen.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Sigma 24-70mm
  • Brennvidde70mmmm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetMed sola delvis i ryggen på Michelle, stilte jeg opp ei venninne med sølvreflektor slik at hun pekte ovenfra og ned på modellen, og slik at hun blokkerte sola for meg for å unngå lensflare og annet tull. Brukte en Sigma blits med Lumaquest softbox som var vinklet litt oppoverfor å unngå de typiske blits-feilene.

    I etterarbeidet kjørte jeg exposure på RAW-fila i taket, fjerna noen småting i ansiktet, gjorde tennene hvitere, justerte litt på øyebryn, øyeposer, gjorde omgivelsene mørkere, fjerna litt farge fra omgivelser og bukse.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eli R.
+1
Flott arbeid. Jeg syns smilet bærer preg av at hun venter på at du skal trykke på utløseren. Jeg får lyst til å dra en kam igjennom håret på høyresiden for å få de løse stråene til å legge seg. Jentegreie :-)
- Eli
Avsluttet .
+1
Enig ang håret og smilet, men likte fargene og lyset i bakgrunnen. sen-sommerfeeling :)
Jan-Torstein H.
+1
Hei Ola Haldor !!! Fint bilde du har tatt av datteren min.Fin dus bakgrunn med fine høstfarger. Flott blikkontakt mellom modell og fotograf. Flotte hudtoner. Mvh Jan-Torstein.
Ola Haldor S.

Skulle du sett. Morro å få kommentar fra selveste pappaen også!

Og takk for kommentarer dere andre også. Er veldig lett å se seg blinde på sånt som f.eks. det dere nevnte med håret med masse som skjer på alle kanter og samtidig prøve å konsentrere seg om å få det til teknisk riktig med eksponering. Man skulle hatt midler til å ha en fast stylist/assistent til enhver tid. ;)

Men jeg er helt enig i det dere sier nå når jeg får det sort på hvitt.
Henriette H.
+1
Flott lys og farger på bildet:)
Veldig pent uttrykk i modellen!
bra:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu