Forgotten Paradise
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMultieksponering.
    Lengste eksponering : 15 sek.
    Tonejustert.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Lill Beate Bru F.
+2
Vakkert, en flott og nostalgisk, naturlig komposisjon som formidler i massevis, god stemning!!!:-)
Flotte farger og godt lys:-)
Maiken S.
+1
nå kommenterte jeg nettopp på det andre bilde, men dette her var jo likså fint - men helt annerledes! Ligner litt på et maleri! Flott farger - var noe spesielt med dette - men vet ikke hva! bilde man kan sitte å se på lenge..FLOTT! - igjen!

/Maiken
Tor Erik A.

Lill Beate Bru Lien > Tusen takk for varme ord. Området der jeg gjorde eksponeringene er fylt til randen av spennende subjekter. Og stemningen i øyeblikket følte jeg selv kom godt til uttrykk etter betoningen. Det blir nok flere turer dit. Igjen setter stor pris på din tilbakemelding. :-)

Maiken Sæther > Tusen takk for hyggelige tilbakemelding(er). :-) Ja, det har et litt "malerisk" særpreg over seg. Hovedsaklig syntes jeg lyset hadde en spennende innfallsvinkel og ble distribuert på en måte som hevet interessenivået for min del. Og fargene var iøyenfallende markerte og sterke, så i etterprosesseringen har jeg fremhevet disse sidene. Og nok en gang, tusen hjertelig takk for tilbakemelding.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu