Forfall
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 18 - 200 vr
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Dette bildet likte jeg! Hadde vært spennende med en kvadratisk versjon uten det røde på høyresiden - selv om det i din versjon nå tilfører variasjon og en god kontrast til veggen og dørene. Jeg tror en kvadratisk versjon ville blitt stilig fordi høyden på dørene og perspektivet innover nettopp blir en stor kontrast til et helt kvadratisk format.

Synes du har fått frem det "forgagne" på en god måte.
Lars Ivarson F.

sjarmerande fargerikt i all sin tristesse..velsnitta og godt vinkla..flotters
Kirsten H.

Fint utsnitt og fint motiv, det ser ut til å være fra et sted litt lengre sør ennn Norge. Jeg tror du har lagt på et fargefilter i etterbehandlingen, det ble litt for sterk effekt etter min mening.
mvh Kirsten
Avsluttet .

Jeg likte godt effekten av å få så sterke farger - MEN jeg er enig med Kirsten allikevel. Kanskje hadde det vært minst like spennende med en versjon med blasse og svakere farger, for bedre å understreke det slitte og gamle i bildet?
Jan G.

Bildet har fått en malerisk effekt. Det gjør det som bilde mer interessant.Komplementærfargene rødt og grønt er krevende å mestre, det har du klart fint.
Mvh Jan
Walter S.

Spennede kontraster og ikke minst fargene. Rødt og grønt (omtrent like store flater av hver) gjør dette til et bilde med "indre spenning" (fargene drar i hver sin retning).

Jeg tror det er enten en litt for mørk og varm HDR eller en Topaz-justering som har gått litt for langt her.

Det som "mangler" her - hvis man skal bruke et slikt uttrykk - er HVIT. Denne veggen har sikkert blitt kalket en gang og burden vel være nærmere neutral-hvit.

Hvis du ser på bildets Histogram så vil du se at det mangle en del på høyre siden. Jeg har justert Levels ned fra 255 (som er ren hvit) til 210 og da blir bildet mere 'sprekt' - dvs. det mister mye av den dempende "gråheten" i fargene. Det blir renere og lysere.

Sprekt bilde - jeg liker det!

Mvh,
Walter
Tom E.

Flotte farger og teksturer, forfall kan være svært så fotogent når det presenteres på riktig måte. Får en følelse av at bildet heller svakt mot venstre? Lurer også på om du med fordel kunne lysnet det litt, syns fargene blir ørlite tunge.

Mvh TomE
Oddhild L.

Tusen takk for fine og konstruktive forslag! Skal sjå litt nærmare på det med fargane..
Morten W.

Likte dette godt.
Oddhild L.

Takk skal du ha!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu