Geita med hornet
Jeg har tidligere lagt ut et bilde tatt i fjor høst av ei geit med horn bilde nr. 665163. I helga ble en smule sporsnø brukt til å finne den og gruppen med 5 dyr den henger med gjennom vinteren. Etter at dyra ble funnet ble det en time på magen før jeg var på skuddhold - og sola var kommet litt for høyt på himmelen til at det ble optimalt.

Likevel - artig gjensyn - hornet er verken større eller mindre enn sist... Denne geita er ekstremt sky, og dette var første gang jeg har kommet inn på skuddhold uten å skremme den siden i høst.
Dokumentasjon - for rotete til å stå på egne bein. Men - en kuriositet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-03-10 21:37:53
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-03-10 21:39:10
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_627703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torgeir M.

Artig at du følger utviklingen til denne "bukkegeita" , har aldri sett noe lignende før og jeg vil anta hun er et yndet fotoobjekt. Mye jobb med å komme på skuddhold her tydeligvis, men resultatet ble meget severdig.


Mvh

Torgeir M
Dag Tore ..

Godt jobbet denne gangen;)Bernt! Sjeldent vakkert bilde av denne, helt spesielle ung gjeita! Orginalen med god "fokus" på liggende dyr,er et godt resultat,også det som er viktig her,er det fine miljøet! Topp resultate denne gangen!; Mvh DAG
Svein R J.

Som vanlig flotte rådyrbilder fra deg orginalen ett blinkskudd spør du meg veldig bra Bernt

Mvh Svein
Markus Kristoffer D.

Liker bildet, og motivet. Dessverre opplever jeg at skyggen ødelegger bildet noe, selv om dette er en naturlig del av et bilde.

Litt mye greiner i toppen.

Ellers, flott bilde.
Bjørn Åge O.

Flotte bilder av rågeta,liker det med att du jobber og tenker litt for og kommre til dine skuddposisjoner,ville ha dratt ørlite ned på croppingen murlig en ørliten tanke for mye? ellers er dette et godt resultat som jeg liker veldig godt Bernt.
Per G.

Solid igjen Bernt. Du har lyktes godt her og den grove furua liksom rammer inn dyret på en fin måte. Ville nok kuttet litt oppe på org. som er min favoritt.
Mvh
Per
Gudrun E.

Flotte bilder, og forstår man må være tålmodig for å kunne ta slike blinkskudd. Jeg liker både skyggen og lyset som faller fint på geita i org.versjonen. Fin dybdeskarphet i bildene dine også, men er enig i at furua skulle hatt seg et kraftig kutt.

Mvh Gudrun
Ingrid Milly L.

Jeg synes at dette er bra skarpt av dyret og nært også. Fin og koselig gjengivelse.
mvh. Ingrid Milly
Kjell Ivar Ø.

Orginalen for min del av den sky og spesielle geita.
Kjell Ivar
Frode L.

Hei.

Igjen tre flotte rådyrbider, støtter kuttforslaget i orginalen, men utover det er det bare knall.

Frode.
Odd Chr. K.

Godt sneket og knipset. Sikkert flere format som kunne funket her, men et sted skal jo streken settes... syns fotografen har brukt saksa på en spennende, leken og vellykket måte.
Odd C.
Berit A.

Et særdeles flott bilde av denne spesielle geita som sikkert bør ligge lavt i terrengen i bukkejakta. Nydelige farger og flott lys og jeg liker miljøet rundt. :))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu