Jeg har lagt ut bildet under Bildekritikken fordi jeg tror at din utilslørte, direkte kritikk bidrar til at jeg blir en bedre fotograf, og at andre som leser din kommentar lærer noe av den. Jeg tåler både ros og slakt, men jeg misliker ukritiske kosekommentarer. Dette bildet er altså lagt under Bildekritikken, et forum som ikke bør ødelegges av snillisme og ukritisk kosekultur. Vær saklig og kritisk: Kall en spade for en spade, uten å tåkelegge ditt budskap.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger611
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258391} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Dag T.
NNeeeeiiii, dette er sånnt som Rørslett av og til gjør, men her synes jeg ikke det funker. Det hadde holdt bedre med mer rødfarge oppe, men jeg vet ikke om jeg ville blitt overbegeistret da heller...
Arne S.
Jeg sliter her, gitt. Ingen visuell nytelse, for å si det slik. Smør på flesk er det heller ikke. Hehe, nei, I make it real - dette blir for havvy, Øyvind.

:)
Erlend M.
Ser ikke noen kobling mellom blomsten og teksten. Make it happen, blomstre til liv? Uansett slår det meg mest at bildet er glorete og stygt. Det kan være et poeng, men jeg liker ikke slikt uansett.
André M.
Liker idéen. Utførelsen sitter imidlertid ikke helt: Den uskarpe blomsten blir for påtrengende og stor (og kveles av lite luft på sidene).

Hadde det vært LITT mer distanse til den gule blomsten, gjerne plassert litt til siden, ville dette truffet mye bedre. Det var DET jeg mente med ''Liker idéen''.
Chr. G.
Hrmpf. Et stykke nede på lista dette her, i forhold til hva du normalt presterer. Budskap: kolaen som framstilles som 'real', men er det stikk motsatte, en løvetann er mer 'real'. Huff, den var dyp. Bildet lider under dårlig balanse, blomsten kommer for langt uppåt.
Stig Børre E.
Virker en smule meningsløst.
Vet ikke helt hva jeg skal kommentere.
Fargene er fine, det skal du ha.

StigB
Birna R.
Jeg synes bildet fungerer bra i mine øyne, selv om jeg ikke har tatt det selv. Topp om det hadde vært i UV, da skulle det ha tatt helt av:D

I min database får slike bilder stikkordet ''bynatur''. Hva som er ''virkelig'' er det alltid morsomt å diskutere.
Line Kristin W.
Hehe, jeg liker verken glorete bilder eller glorete reklame, men jeg liker ironien i kontrastene til budskapet som skvulper i colabunnen.
RoundUp reality!
;-)
Ivar B.
Jeg skal innrømme at jeg er usikker her. Jeg greier alltids å spinne noen tanker rundt det jeg ser, men kjenner at dette ikke når helt fram til meg slik du ofte gjør med dine bilder. Blomsten blir for påtrengende, jeg vil ha mer luft, men vet ikke om det hadde hjulpet så mye på sluttresultatet. Mvh Ivar.
Espen A. I.
Tja, litt bob-bob dette egentlig. Gir meg lite.

Espen
Øyvind A.
Takk for tydelige tilbakemeldinger. Dere er stort sett samstemte, men et par av kommentarene forteller meg at det er noe der likevel.

Det var meninga at det skulle være stygt og glorete. Ironi er også nevnt, det liker jeg. ;o)

Ø.
Odd Tore S.
Hvis jeg ikke hadde visst at du pleier å ha et budskap i bildene dine, hadde jeg vel tenkt mest på fokusbom og knipsebilde.
Nå kjenner jeg jo stilen din og at det ligger noe under, og da går det hele over til å undre meg på hva er det jeg ikke forstår denne gangen?
Og det ser det ut til at jeg må fortsette med, her er sender og mottager ikke på samme frekvens.
Odd Tore
Øyvind A.
Odd Tore, du får forsøke å justere mottakerfrekvensen. ;o)
Takk for kommentar.
Ø.
Line Kristin W.
Interessant å se kommentarene spenne fra 'ironien rett i sikringsboksen' til 'hæ?' Jeg forestiller meg at det forteller litt om menneskene bak kommentarene, - i hvert fall stemmer det (med ett unntak) svært godt med de av kritikerne jeg kjenner ;-)

(Ref. også min kommentar til fuglen i isen, Øyvind :-)
Torbjørn K.
Helt tydelig at dette ikke er bare noe tilfeldig knipseri. Du får nokså åpenbart frem ''meninga bak'' her, om selve motivet dog er noe uskarpt. Om jeg skjønner meninga bak er jeg litt usikker på, men ut fra det du skiver under kan det være en hentydning på hvordan du vil at bildekritkk skal være? Om det treffer eller ikke, avhenger litt av hvem som ser på. Jeg er nok av den litt klassiske og konservative typen som foretrekker estetikken i naturen fremfor sammenkrøllede Cola-bokser. Bildet utfordrer dog betrakteren noe mer enn teknisk gode spurve-portrett, og da har du kanskje oppnådd det du ville?

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu