ITALIA
Symbolet på Den Italienske Republik er en kvinne. En vakker kvinne kledd i en hvit toga, ett langt skjold med kors og en Scipios hjelm på hodet. Italia er hennes navn.Nå er Italia sliten og utslått etter de mange harde kamper mot korrupsjon, mafia og langvarig dårlig politikk. Hun er blitt bedratt og solgt flere ganger gjennom historien av grådige politikere. Hun står på kne, gråtende og banner, solgt for noen Dollar mens hennes sønner dør i Afganistan....... ............. JEG ELSKER DEG MIN STAKKARS ITALIA

takk til Kjersti Lillehov
Bildet inngår i albumet Nightmares & Fairytales - mine drømmer og marerit
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Kristine R.

Fantastisk bilde og bra manipulasjon her.
Flotte farger.
Helt supert akkurat som alle de andre bildene dine Renato.
Anna Rosa L.

Jeg liker så godt at du har en mening bak bildet! Det løfter det flere hakk bare at det har et budskap! ellers meget bra! Om jeg skulle ønsket meg noe anderledes ville jeg sagt at jeg vil ha litt tårer nedover kinnene på dama.
Men bildet bærer preg av være ditt. Og sårbarheten hun bærer er mer enn kamp virker det som enn sorg.
-rosa-
sherzad t.

Hei Renato...
Som dine andre bilder, er dette også noe ganske annerledes... herlige kontraster og superfin komposisjon. fine dramatiske formasjoner bak... og veldig myk og stilrent:)

Mvh. taheri
John Inge E.

Jeg henger meg på Anna Rósa. Det er veldig flott at du har en mening med bildet. En planlagt mening som du forklarer. Det gjør bildet mye bedre. Teksten gjorde halve inntrykket for meg. Veldig bra!
Jesper Bo J.

Flot fotomontage - med en masse symbolik indbygget.
mvh Jesper
Kai B.

Kjempeflott illustrasjon til teksten bak bildet.
På tross av klønete politikere og grådige ledere
så har ditt elskede Italia fostret en haug med flotte,
dyktige og kreative mennesker som har gått inn i verdenshistorien.
Gleder meg til neste.....

Mvh Kai
Renato M.

Tusen takk alle sammen for de flotte kommentarer,dette er faktisk et bilde som betyr mye for meg og som har skapt en del kritikk og motgang i Italia............men jeg gir meg ikke og vil forsetter å sier hva jeg mener gjennom bildene mine.
Renato
Geir F.

Et fantastisk bilde, Renato.
Bilder med brodd trenger vi!
-fløde-
Line M.

Bellissima! Kjempebra Mr. Manzi :-)
Lulla
Helge R.

Bravo Renato!!
Bilder med mening er det lang mellom her på dotten, du er en inspirasjon for mange.
Her er du på ditt beste, anbefales, hilsen
:)Helge
Renato M.

Heeeeei Helge og tusen takk for kommentar,desverre er ikke jeg så flink å skrive som du er men den Italia bilde betyr veldig mye for meg så motte bare prøve meg.
ciao Renato
Wenche J.

Et utrolig bra bilde med en gripende og fllott tekst. Du er en mester i fargesammensetninger og med bl.a. dette faar du frem denne spesielle stemningen som dette bildet gir.
Mvh Wenche
Avsluttet .

'Ditt Italia'' er en illusjon. En fordervet forestilling over en tapt romantikk. Å klynge seg fast til sine egne ikke-eksisterende fenomener er både trist og patetisk.
Italienere er ikke noe mer sensuelle eller pasjonsfylte enn andre. De ligger i sin dekadente pøl av vrangforestillinger.
Renato M.

PAIN IN THE ASS LIDYA????
my message to you

FUCK YOU!!!!!!!!

sincely RENATO MANZI
Anne Ø.

Virkelig flott formidling, et kunstnerisk utrykk, bilde!!!!
Anbefales.

Anne:)
Renato M.

Tusen Takk Anne og beklager sprøget på den tidligre melding men det var en Idiot som med falsk identitet har vart rundt å lage kvalm på mage her påFOTO
God Helg
Renato
Hilde J.

Ikke mindre enn fantastisk.. Nå skal jeg sette meg ned og kose meg med flere av bildene dine - så får jobb være jobb en stund ;)

Det er så deilig å se bilder med følelse og sjel - og som har noe å si.
Åsmund I.

Dritbra. Rett og slett. En god kommentar til dagens Italia. Et bilde sier mer... og så videre... Alltid fint å se et bilde med innhold utover selve bildet.

Mvh Åsmund
Renato M.

Tusen takk fro deres kommentare dette er et bilde som betyr veldig mye for meg og altid aktuelt , som idag sitter jeg spent forran Tv og følger resultat av siste valg fra i går, men bedre bli det ikke det vet vi alle i Italia.Eneste land i verden som har like mye politiker som England,Tyskland og Frankrike til sammen i parlamenten.De er mange de er korrupte o de vil bare ødlegere vårt land.............. synd meget synd
R.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu