Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1166247} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Spennende bilde med fin perspektiv og stor dybde.
Meget "fransk" denne husrekken her, og tydeligjort gjennom det høye lav- og høy-vannstandsmerke på innsiden av moloen er 4-5 meter forskjell på høy- og lav-vann som ikke er uvanlig der.
Og siden første restauranten here heter "La Bouillabaise" er vi vel i nærheten av eller ikke så langt i fra av Bordeaux ..?
:o)
Mvh,
Walter
Andreas K.
Takk Walter,
Le Croisic ligger rett syd for Bretagne på halvøya med samme navn. Der ligger også de store saltvinningsanleggene ved byen Guérande.
Kulturell tilhører området Bretagne, men politisk ligger det i Region Pays de la Loire.
Bouillabaise er en provencialsk fiskesuppe fra Marseille. Det finnes vel ikke én fiskerestaurant i Frankrike som ikke serverer den.
Walter S.
@ Andreas:
Selvfølgelig har du rett når det gjelder Bouillabaise - jeg bare mimrer uten å tenke stort - fordi første gang vi (jeg) spiste denne vidunderlige fiskesuppen - som jo er en hel rett i seg selv - så var det på en restaurant i Bordeaux for vår del.
:o)
Mvh,
Walter
Mats L.
Båtar, restauranger och vackra hus. Här får vi en fin inblick i en liten kuststad.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Meget "fransk" denne husrekken her, og tydeligjort gjennom det høye lav- og høy-vannstandsmerke på innsiden av moloen er 4-5 meter forskjell på høy- og lav-vann som ikke er uvanlig der.
Og siden første restauranten here heter "La Bouillabaise" er vi vel i nærheten av eller ikke så langt i fra av Bordeaux ..?
:o)
Mvh,
Walter
Le Croisic ligger rett syd for Bretagne på halvøya med samme navn. Der ligger også de store saltvinningsanleggene ved byen Guérande.
Kulturell tilhører området Bretagne, men politisk ligger det i Region Pays de la Loire.
Bouillabaise er en provencialsk fiskesuppe fra Marseille. Det finnes vel ikke én fiskerestaurant i Frankrike som ikke serverer den.
Selvfølgelig har du rett når det gjelder Bouillabaise - jeg bare mimrer uten å tenke stort - fordi første gang vi (jeg) spiste denne vidunderlige fiskesuppen - som jo er en hel rett i seg selv - så var det på en restaurant i Bordeaux for vår del.
:o)
Mvh,
Walter