En bedre løsning?
Enn bilde nr. 161609 ut fra det budskap jeg vil få frem - villdyr hører ikke hjemme bak et gjerde.
Bildet inngår i albumet K (ontrollerte forhold) - Så vakker. Så stolt. Og så hatet.
Hva er det vi gjør?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger567
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Marius F.
Du understreker virkelig budskapet her med å ha gjerdet i fokus og ikke ulven. I forhold til tema fungerer det greit, men blir likevel ikke overmåte spennende.

Mvh, MF
Steinulf L.
Budskapet kommer frem, men enig i at dette ikke er så spennende.
Knut L.
Som Steinulf sier; - budskapet kommer frem. Så absolutt.

Som debattinnlegg, - event. kombinert med tekst, skulle det kanskje være lagt inn under bildekategori 'presse'.

mvh
Knut
Odd Tore S.
Ser ut som et bilde fra et amerikansk fengsel, så budskapet er ikke til å misforstå her.
Utsnittet er trangt nok både oppe og nede, men funker.
Bør et bilde av et resignert dyr i bur være spennende?
Er budskapet resignert, og det er jeg sikker på at det er, så er dette riktig for meg.
Odd Tore
Stine J.
Syns du får fram budskapet ditt bra her. Spennende er det jo ikke, men absolutt fortellende - noe som jo er meningen med bildet.

mvh Stine
Avsluttet .
Enig med Stine her. Fokus på gjerdet er fint, og det synes at det er en ulv bak + litt blå himmel som for meg også betegner en slags frihet.

Det hadde vært ekstra fint om ulveøynene hadde kommet tydeligere frem, men det er vel grenser for hva man kan gjøre med dybdeskarpheten. Det er uansett tydelig at dette er ulv, ikke hund, og det er det viktige for dette bildet.
Marcelo V.
Budskapet er tydelig nok for min del. Å låse inn disse dyrene kan være en bedre løsning enn å ha dem frie i naturen. Det er ikke mange igjen av dem og de få som er igjen blir likvidert etter hvert med regjerings samtykke.
Er det mange ulver i Norge? 30? i Spania finnes det flere hundre eksemplarer særlig i nord. Men de er fredet selv om de befinner seg i et landbruksområdet som strekker seg fra den franske grensa helt til den portugesisk grensa i vest.
MV
Avsluttet .
Meget godt journalistisk fotografi. God beretning.


-k
Tore B.
Mye fornuftig tale her, for meg er dette et fint eksempel på en god, redaksjonell illustrasjon med klar ''grafikk'' og form. Ikke spesielt opphissende som motiv, men med en slående tittel blir det bra!
Ann F.
Takk for kommentarer.

Dybdeskarpheten er bevisst valgt så liten for at bare gjerdet skal være i fokus, ulven bak som en fjern skikkelse nettopp for å understreke budskapet. Vi fjerner oss fra dem og utelukker oss fra dem ved å ha dem innelåst.

Marcelo: 30 er nok dessverre i overkant etter årets jakt. Men tallene er nok litt usikre, nå er det streifetid for de unge for å finne revir og partner/familie, så hvem som er på hvilken side av grensen mellom Norge og Sverige har jeg ikke hørt noen sikre tall på i det siste.
Jeg synes det er en falliterklæring å måtte låse inn dyr for å bevare dem.

Mvh Ann
Morten W.
Dette bildet viser at du har evne til virkelig å få frem det du mener bare ved et klikk. Da jeg så det skarpe gjerdet, og den difuse ulven, visste jeg med en gang at du var på min side m.h.t. norsk rovdyrpraktisering.
Dette likte jeg!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu