Campingliv...
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-IF VR
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger445
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Stig Børre E.

Artig sak.
Teleeffekten får det til å se ekstra trang, utrivelig og kaotisk ut.
Kompen er etter forholdene god.

Herlig bilde med masse detaljer. Skal kose meg med det en stund - vet aldri hva som dukker opp.

StigB
Rune S.

Artig miljøbeskrivende reisebilde, fint overdramatisert av telelinsen. Det er vel derfor en del steder der de bygger for tett, får tilnavnet camping:-)

Mvh
Rune S
Avsluttet .

yada,yada. Akkurat som de ikke bor tett nok i byen. Og jammen flokker de seg isammen igjen etter at campingvogna er plassert.
Jeg har nok forlengst avsluttet det kapittelet med vogn på slep over stokk og stein.
Artig og fint fortellende bilde. Her ser det jo rimelig trangt ut.

Du står nok ikke så langt ifra de fremste vognene som er uskarpe, men du verden for en skarphet innover.

Tror jeg bokmerker dette, så tar jeg det frem når sommerferien kommer, og så kan jeg bare sitte her å nyte utsikten over plassen:)

Flott bilde Steinulf.

mvh arild
Bjørg S.

Dette bilde var bare skikkelig stilig. Det første jeg tenkte da jeg så bildet var, herremin at folk orker å dra på campingvogner for å bo i flokk.
Dette er jo som å feriere i en drabantby. hehe.
At de gidder liksom.
Men ellers synes jeg komposisjonen er kjempebra, og det er mange flotte detaljer i de forskjellige vogner og farger og heldigvis med litt natur som skimtes bak drabantcampingbyen.
Men virkelig et råstilig bilde, der du har klart å formidle greit til meg hvorfor jeg ikke ferierer i campingvogn. (hehe)

Bjørg :-))
Ole-Kristian T.

Hei Steinulf! Jeg har sansen for slike bilder med ''overmettede'' motiver. Godt bevis på hvor sosiale vesener vi mennesker er. Morsomt og bra bilde :)
Venche J.

Helt hærlig Steinulf. :)

Jeg har mange ganger undret meg over de derre ''spikerteltene''. Trodde nesten det var et Nord-Norsk fenomen, men nå ser jeg jo at ideen muligens er importert sørfra.

God dokumentar.

Wenche - allergisk mot campingplasser.
Avsluttet .

Enig med Bjørg,at de gidder hehe.
Men et herlig bilde,god dokumentasjon,morsomt,litt absurd og veldig trangt hehe.Flott dybde.Jeg liker det veldig godt.
Hilsen Tone!
Andreas S.

Hehe.. Dette var fyllt til randen.. Ganske godt oppover i bakken, men forgrunnen var litt for uryddig.

PS bra at det finnes folk som liker tetthet som dette. Da blir det bedre plass andre steder for oss asosiale fotogærninger som løper omkring på jakt etter motiver :-)

mvh
Andreas
Avsluttet .

Veldig bra dybde, og god miljø beskrivelse i bildet.

Likte dette..

Rune
Torbjørn K.

Hehe, mange spikertelt og trangt om plassen. Jeg synes du skildrer livet på en litt for full caping-plass bra jeg. Men hvor er alle menneskene?

Torbjørn
Jorun Kristin N.

Hei Steinulf!
Fin skarphet!
Et flott bilde i tiden.
Jeg har også vært med på campinglivets gleder og det lykkeligste var en campingplass med skikkelig vaskemaskiner og gjerne tørketrommler.
Tilbake til bildet, gjerder, markiser og en fastspikra terrasse er ikke helt min stil, skal man ha det som plomma i egget må man være mobil.
Glemmer aldri en plass like utenfor Rimini, med palmer, store trehjuls-sykler og de herligste bassenger.
:o) Jorun
Bergliot E.

Hei,
Ja her så det trangt ut. Herlig blanding av ulike vogner og soveplasser du har fanget her. Og midt oppi dette, alle de stolpene. Huffamei for et ferieliv, men det er litt sjarmerende også. Kommer jo tett innpå andre mennesker med å feriere på denne måten. Man bor jo nesten inne i feriestua til naboen. Syns bildet var en fin dokumentasjon fra camping ferie. Men sjøl ville jeg foretrukket ferie al a dette istedet jf. bilde nr. 294584.

Bergliot:)
Anne-Lise S.

Her er det ikke to hus tett i tett men ørten campingvogner tettere enn tett! He, he... :-) Flott dokumentasjon av sommerlivet som mange velger å leve, og dersom noen har fulgt med på campingliv-serien som gikk på tv for ei stund sida, så kan man jo bare tenke seg hvordan livet kan være akkurat her... ;-) Masse detaljer å studere, og et godt utsnitt ift det kaoset som egentlig er her. Du har likevel klart å skape en viss orden! Artig sett og godt formidlet.

Anne-Lise
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Bildet er tatt i Hallingdal under skolenes høstferie 2006, så det var forunderlig at det ikke var mer folk blandt vognene. For meg fungerer bildet svært så bra uten mennesker. Enig i at det vel er en ferieform for spesielt intertesserte, men det gir mange fine motivmuligheter.
Avsluttet .

Hmm, artig bilde med muligheter for mange finurlige motiver. Det første som slår meg Steinulf, har du vogn her?
For det andre trodde jeg at bildet var montert, det er vel ingen som tar ferien her? Men ser av kommentaren din i dag at bildet er fra Halllingdal, så da vet jeg hvor jeg ikke skal...:-)
Men til bildet, så har du jo oppnådd det meste, mange flotte kommentarer. Selv syns jeg du har fått frem en grei dybde inn i bildet fra campingvogner og lyktestolper som leder oss inn. Men helt ærlig skal man jo være; smakmessig - gud for et rotet bilde. Bildemessig; bra gjennomført.

Vennlig hilsen
Arne
Knut L.

Fin dokumentasjon dette, Steinulf, som klart viser ett aspekt med dette livet,
Og det er i grunn tatt på kornet.
Fint.

mvh
Knut
Marit O.

Hehe, ja dette er flott formidlet man skal ikke bli uvenner med naboen her Steinulf :)
Mvh Marit
Bjørn H.

Sånn er det nemlig .... Et herlig og treffende dokumentarbilde :)

Bjørn.
Roger K.

Hei Steinulf!
Her var det tett må jeg si og slik oppleves det nok til tider i høysesongen. Som sild i tynne vil jeg si. Like mye som det her går under reise/ferie er det et godt dokumentarbilde av en sistuasjon. Jeg er vel ikke så glad i dette myldret og villcamper en god del. Noe lettere å få dette til med bobil i steden for vogn.

Mvh RK
Odd Tore S.

Åhhh, så herlig!
Det eneste jeg savner her er påbygg med brunbeiset villmarkspanel, markise i signalfarge med frynser, og hvit flaggstang med overdimensjonert flagg.
Bra du fanget inn dette og brukte telelinse for å komprimere herligheten, dette fortjener å bli bevart som kulturminne for kommende generasjoner!
Jeg har gleden av disse synene i Hallingdal hver gang vi skal på hytta, og er ganske glad for at det ikke finnes noen campingplass innen synsvidde på Haugastøl.
Kan minne meg om øvre del av campingen før Gol???
Odd Tore
Vidar S.

Hei alle campingturister...det er vel farlig å si det, men jeg bor på en av plassene som var med på campingliv-serien (jeg tok over etter tv-serien *puh*) og det kalles vel ikke doku-såpe for ingenting og har ikke rotfeste i virkeligheten på Larkollen. Velregissert er vel ordet framfor virkelighet. Men, jeg er jo ikke mer selvhøytidlig enn at jeg kan si at arkeologene kommer til å le godt av det de graver fram om 1000år... :o))
Uansett, dette er et kult bilde som får gliset til å bre seg! På mange campingplasser ligger man faktisk som sild i tønne. Teleobjektivet og perspektivet forsterker jo bare den følelsen i bildet ditt. Teknisk sett så ville jeg hatt mer dybdeskarphet (for de som vil fordype seg på dybdeskarphet så søk på ordet ''hyperfokal'' på kvasir). Meget godt sett og utnyttet! :o)) Vidar
Steinulf L.

Takk for kommentarer som er kommet til. Tar jeg ikke feil, heter anlegget Hallingstampen, og det ligger ved Gol. Hver sin smaK, men min feriedrøm er dette ikke. Valg av objektiv var gjort med hensikt, nettopp for å forsterke inntrykket av tetthet.
Terje S.

Ett flott og beskrivende bilde av ett kaotisk campingliv. Gud jeg er glad jeg har solgt vogna og bygd meg hytte på fjellet. Dette må være være enn å bo i blokk.

Mvh Terje
ingeborg w.

Tett i tett og passelig utrivelig etter min mening. Jeg vet det er mange som liker dette, men jeg har aldri skjønt hvorfor. Jeg skulle gjerne sett fokus på de nærmeste vognene.
Erlend J.

artig dette. Jeg skjønner ikke helt idyllen med denne type fritidssysler.

Erlend.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu