Svane
Bildet inngår i albumet Svane - Svaner i alle variasjoner. Fra å være på vannet og steget med å gå fra det ene til det andre vannet
Utstyr
  • coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger557
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_50887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Fine svanebilder du presenterer. Likte lyset i dette bildet. Få men fine og naturlige farger. Normalt ville det være best å plassere fuglen til høyre i bildet, men her synes jeg du presenterer det fint med midtstilt motiv.

Vh Svenn
Turid G.

Takk for kommentar Svenn. Bildet var veldig blast i bakgrunnen så jeg la litt farge på, selv om det tok litt av lyset på selve svana.
Tor A.

Har sett mange svanebilder fra deg Turid, tror du liker svaner?
Dette var også et flott svane-bilde.
Steinulf L.

Fint og skarpt utsnitt. Bra dette!
Øyvind A.

Jøss, den må ha vært ganske tam? De svanene jeg har forsøkt meg på i år, var ikke mulig å komme tettere på enn ca 50 meter.
Et fint portrett. Fotografert i det rette lyset, og med ok bakgrunn. Jeg synes dette er ditt beste svanebide til nå. Skarpheten kunne ha vært noe bedre, har du vært for forsiktig med USM'en?
mvh Øyvind
Turid G.

Det tror jeg også. Bildet er tatt ved Østensjøvannet så jeg kan tenke at de fuglene der er vant til å bli fotografert??? Ellers så er jeg ny med foto og skjønner ikke hva du mener med USM. Jeg holder på å utforske dette nye kameraet jeg har kjøpt. Er ikke vant med digitalfotografering men med vanlig Olympic.
Øyvind A.

Ok. En instruktiv veiledning i bruk av usm finner du her: http://home.online.no/~carnholm/txt/01usm.htm
mvh Øyvind
Torgeir S.

Hei Turid, det var vel på sin plass å bokmerke deg siden du tar fine bilder og her kjennskap til Sortland! Flott og tett snitt på dette bildet, flott jobbet. Når det gjelder det tekniske så er det en del å hente med litt jobb i Photoshop på dette bildet. For det første bør du justere kontrasten noe (Image-adjustment-levels) og så bør du legge på litt USM (Filter-sharpen-unsharpmask). Da skulle du nok klare å få det lille sløret og uskarpheten bort. Du sier du er ny med digitalfoto så jeg tenkte jeg skulle gi deg et lite tips, ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

Mvh. Torgeir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu